HYOL ry

Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto HYOL ry

Förbundet för lärarna i historia och samhällslära FLHS rf

Ambassador School

Haluaisitko lisätä oppilaidesi tuntemusta Euroopan unionin asioista?

Tule oppilaidesi kanssa mukaan Euroopan parlamentin Ambassador School -hankkeeseen! Hankkeen tarkoituksen on lisätä koulujen tietoisuutta Euroopan unionista ja tuoda nuoria lähemmäs unionin toimintaa ja poliittista keskustelua. Opettajat saavat myös valmiita oppimateriaaleja, jotka tarjoavat käytännön ideoita jankkeen toteuttamiseksi omassa oppilaitoksessa. Käytännön toteutus on vapaasti valittavissa, ja oppilaat voivat yhdessä opettajan kanssa esimerkiksi kutsua europarlamentaaikon vierailulle, järjestää EU-aiheisen teemapäivän tai työpajoja materiaalien pohjalta.

Ambassador School on tarkoitettu yläkouluille, lukioille ja ammattikouluille. Aktiivinen osallistuminen hankkeen toteuttamiseen omassa koulussa tarjoaa hyvät lähtökohdat toisen asteen oppilaitoksille hakea mukaan Euroscolaan Strasbourgiin.

Lisätietoja hankkeesta voi tiedustella projektivastaava Karoliina Paavilaiselta sähköpostitse projektivastaava(at)hyol.fi tai puhelimitse 050 337 4143

Kevään 2017 osalta Ambassador School -hanke on täynnä! Uusia kouluja otetaan mukaan hankkeeseen jälleen syyslukukauden alussa.